Pâtissons farcis

Stuffed pattypan squashes

Patissons farcies BS1821

Pâtissons farcis

Stuffed pattypan squashes

Ingrédients

  • pâtissons Bornibus
  • fromage ail & fines herbes
  • confit d’airelle
  • vinaigre balsamique
  • fromage blanc
  • 2 petites carottes
  • 1 belle orange
  • ciboulette
  • coriandre
  • sel
  • poivre

Préparation

Farce ail & fines herbes
Mélangez une c. à soupe de fromage ail & fines herbes avec une c. à soupe de fromage blanc.
Ajoutez du poivre.

Farce aux airelles
Faites cuire à feu doux la gelée d’airelle. Ajouter une c. à café de vinaigre balsamique.
Laissez réduire jusqu’à l’obtention d’une gelée souple.

Farce carotte orange
Faites cuire 2 carottes à la vapeur pendant 30 minutes. Puis, mixez-les.
Ajoutez le jus d’une orange et quelques feuilles de coriandre.

Les pâtissons
Creusez délicatement les pâtissons et ajoutez-y les différentes farces.
Placez les pâtissons sur un plateau avec quelques tiges de ciboulette.

 

 

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Preparation

Garlic & herbs stuffing
Mix one tablespoon of garlic & herbs cheese with one tablespoon of fromage blanc.
Season with pepper.

Cranberry stuffing
Cook cranberry jelly over low heat. Add a teaspoon of balsamic vinegar.
Reduce to a soft jelly.

Orange carrot filling
Steam 2 carrots for 30 minutes. Then blend them.
Add the juice of one orange and a few coriander leaves.

Parsnips
Gently hollow out the patties and add the various fillings.
Place the pâtissons on a tray with a few stalks of chives.

Ingredients

  • Bornibus doughnuts
  • garlic & herbs cheese
  • cranberry confit
  • balsamic vinegar
  • cottage cheese
  • 2 small carrots
  • 1 large orange
  • chives
  • coriander
  • salt
  • pepper