Salade tomates-mozzarella revisitée

Tomato-mozzarella salad revisited

salade tomates mozzarella revisitée

Salade tomates-mozzarella revisitée

Tomato-mozzarella salad revisited

Ingrédients :

  • 3 belles tomates bien mûres
  • 2 boules de mozzarella
  • sauce basilic Bornibus
  • câpres Bornibus
  • sel
  • poivre

Préparation

  • Faites bouillir de l’eau salée dans une casserole.
  • Plongez les farfalle dans l’eau bouillante et mélangez pendant 7 minutes.
  • Égouttez les farfalle.
  • Ajoutez la sauce basilic Bornibus et mélangez.
  • Coupez quelques tomates séchées en quatier. Ajoutez aux farfalle.
  • Salez, poivrez, dégustez !

Les produits Bornibus parfaits pour cette recette

Bornibus products perfect for this recipe

Preparation

  • Bring salted water to the boil in a saucepan.
  • Plunge the farfalle into the boiling water and stir for 7 minutes.
  • Drain the farfalle.
  • Add the Bornibus basil sauce and mix.
  • Cut a few sun-dried tomatoes into quatiers. Add to the farfalle.
  • Season with salt and pepper, and enjoy!

Ingredients :

  • 3 large, ripe tomatoes
  • 2 balls mozzarella
  • Bornibus basil sauce
  • Bornibus capers
  • salt
  • pepper